THE BLOG

Maple Photography
Co.

June mood board – Sure, Yeah, ok.

Mei loopt op z’n eind. En wat hebben we een mooie maand gehad! Allereerst het weer. Heerlijk al die warme dagen en dan is het nog niet eens officieel zomer. Van mij mag het de komende maanden zo blijven hoor, wij genieten volop van het zonnetje!

Behalve de maand mei loopt ook mijn verlof op z’n eind. Ik had me voorgenomen om deze keer ongelofelijk te genieten van de eerste weken met een nieuwe baby. Niet dat ik dat met Nino niet heb gedaan, maar een tweede is toch anders. Voornemen en daadwerkelijk doen is natuurlijk wel een verschil, maar wát heb ik genoten van mijn kleine baby. En nog steeds natuurlijk 😉

Ik vind een eerste en een tweede baby echt een wereld van verschil. Ik merk dat ik veel relaxter ben. Bij de eerste heb je geen idee wat je te wachten staat en wat er allemaal op je af gaat komen. Voor mijn gevoel overviel die hele beginperiode me toen een beetje. Alles is nieuw. Iedere dag weer nieuwe eerste keren. Allemaal hartstikke mooi natuurlijk, maar ik werd er ook best wel onzeker van.

Nu Dex geboren is, merk ik dat ik veel minder last heb van die onzekerheden. We hebben het allemaal al een keer eerder gedaan dus kunnen we het een tweede keer ook. Huilt hij? Dan heeft ‘ie vast honger. Of slaap. Of een schone luier nodig. Huilde Nino dan kon ik zelf ook wel mee huilen toen de kraamhulp vertrokken was omdat ik geen idee had wat dat kleine jongetje me duidelijk probeerde te maken met zijn gejammer.

Ik heb de afgelopen weken dus volop genoten van onze twee jongetjes en verder niet zo heel veel gedaan. Maar dat gaat komende maand veranderen want ik ga weer aan het werk!

 

Mijn plannen voor juni

Oooooh Baby! Om nog even bij mijn baby te blijven: uiteraard ben ik niet van plan minder van hem (en zijn grote broer!) te genieten de komende maand ook al ga ik het ‘gewone’ leven weer oppakken. Dex krijgt nog borstvoeding en dat gaat heel erg goed. We genieten allebei heel erg van die momentjes samen een paar keer per dag. Dit wil ik de komende maand heel graag door blijven zetten.

Simplify. Dit is wel een van de kernwoorden voor komende maand. Ik merk dat ik heel veel behoefte heb aan eenvoud, rust, ruimte. Ik wil het huis netter en geordender hebben. Overbodige spullen en prullen de deur uit. Ik ben er heel erg van overtuigd dat je omgeving ontzettend veel invloed heeft op je gemoedstoestand. Natuurlijk zijn spullen ook niet alles, maar ik denk écht dat je gelukkiger bent als je minder, maar prachtige spullen en een opgeruimd huis hebt. Dat is dan ook meteen de reden dat ik mijn servieskast eindelijk eens op ga ruimen. Al jaren ben ik niet zo blij meer met mijn Pip servies, dat ik kocht toen ik nog op de middelbare school zat. Toen vond ik het prachtig, nu niet meer. Tijd voor iets nieuws dus! Ik vind een rauw, rustiek servies zoals op het mood board heel erg mooi!

Bovenstaande geldt ook voor mijn garderobe. Er hangt heel veel kleding in die ik al jaren niet gedragen heb. Een deel past na het krijgen van twee kinderen ook niet goed meer. Weg er mee dus.

Sure, yeah, ok. Klinkt een beetje onverschillig. Is het misschien ook wel. Dit is iets waar ik veel over nadenk de laatste weken. Ik heb heel veel plannen in mijn hoofd en ben daar zelf ontzettend enthousiast over. Mijn omgeving  niet altijd. Het is lastig als mensen die dicht bij je staan en van je houden een ander idee hebben van wat je met je leven ‘hoort’ te doen dan de plannen die je zelf hebt. En daardoor bleef het de afgelopen maanden ook grotendeels bij plannen. Hier wil ik de komende maand verandering in brengen. En wat HOORT nou eigenlijk?  De enige die weet wat ik met mijn leven ‘hoor’ te doen ben ik natuurlijk zelf. Dus: sure, yeah, ok. Hartelijk bedankt voor alle goedbedoelde adviezen. Maar nu ga ik doen wat ik zelf denk dat het juiste is.

Wat zijn jou dromen en doelen voor de maand juni?

Personal

CATEGORY

5/30/2018

POSTED

June mood board – Sure, Yeah, ok.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ENJOY THE LITTLE THINGS IN LIFE

one day you'll look back and realize they were the big things

WWW.OHPRETTYPICTURE.NL


hallo@photoacademyonline.nl

bedankt!

start

nog met het
maken van mooiere foto's