THE BLOG

Maple Photography
Co.

50 babyfoto’s die alle ouders het eerste jaar zouden moeten maken

Alle foto’s die je van je kinderen maakt zijn dierbaar. Je kindje verandert zo ontzettend snel. En zeker in het eerste jaar is het onvoorstelbaar hoe rap je kind zich ontwikkeld en verandert.

Toen Nino net geboren was kreeg ik heel vaak het advies: “Geniet er maar van, hij is zo groot!”. Nou, dat valt wel mee hoor, dacht ik toen. Hij is net geboren, kijk nou hoe klein hij is. Die loopt echt niet zomaar weg.

 

Boy, I was wrong.

Voor ik het in de gaten had bliezen we zijn eerste kaarsje uit op z’n verjaardag.

Waar was mijn kleine baby gebleven? Binnen een jaar was hij veranderd van een klein hulpeloos babytje in een vrolijk jongetje dat op dat moment door de kamer rende met zijn vriendjes, vrolijk zijn handjes in de lucht gooide toen het bezoek hieperdepiep hoeraaa voor hem zong en zelf zijn cadeautjes uit wilde pakken.

Heb je een baby? Bij deze is mijn advies aan jou dus ook: geniet er maar van 😉

En maak zo veel mogelijk foto’s het eerste jaar. En dan niet alleen van alle ‘belangrijke’ dingen. Alle normale dingen zijn juist heel mooi om vast te leggen. Je baby mag best een keertje huilend op de foto staan, of met z’n gezichtje onder de smurrie na het eten. Deze foto’s geven juist mooi weer hoe het écht was.

Om het je makkelijk te maken heb ik een lijst vaar je gemaakt met 50 babyfoto’s die alle ouders het eerste jaar zouden moeten maken.

Echt doen hoor!

 

Photography

CATEGORY

6/25/2018

POSTED

50 babyfoto’s die alle ouders het eerste jaar zouden moeten maken

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ENJOY THE LITTLE THINGS IN LIFE

one day you'll look back and realize they were the big things

WWW.OHPRETTYPICTURE.NL


hallo@photoacademyonline.nl

bedankt!

start

nog met het
maken van mooiere foto's