Persoonlijk

A day in my life

April 20, 2023

Hey, ik ben eveline
Moeder van drie en fotograaf. Ik maak de allermooiste foto's van mijn gezin. Dat voelt als een super power. Ik leer het jou ook graag!
Populaire blogs:
Welcome to the family (not so) little boy!
Dansen met een dikke buik en een wonderlijke nacht. Kiki is geboren!
Het aftellen is nu écht begonnen.
Wekelijks inspiratie in je mailbox?
Laat je e-mailadres achter en ik zet je op de lijst.
XXX
i'm in!

Kiki wordt deze zomer drie jaar. Nino en Dex gaan inmiddels allebei naar school en ik merk dat mijn leven langzaam aan het veranderen is. Waar ik de afgelopen jaren druk was met kleine kindjes helpen met nou ja, eigenlijk bijna alles, baby’s voeden en de hele dag zorgen merk ik dat er nu wat ruimte komt.

Aan de ene kant snak ik daarnaar. Wat tijd voor mezelf. Maar aan de andere kant zou ik ieder jaar wel een baby willen en is het gevoel dat ze hun eigen leven krijgen, met school en play dates en mij elke dag een beetje minder nodig lijken te hebben ook niet altijd fijn. Ik zie de tijd letterlijk voor mijn ogen voorbij razen.

Waar is mijn baby Kiki gebleven? Opeens kiest ze haar eigen kleren uit. Eet zelf haar broodje op zonder het af te laten pakken door Sam en redt zich prima tussen haar grote broers. Die echt al enorm groot worden. Niet alleen qua lengte. Maar in hun hele doen en laten. Dex wil ‘werken’ in een schriftje. En Nino leest zijn Donald Duckjes voor.

Daar hebben ze mij niet meer bij nodig.

Mijn kleintjes worden groot. En dat is soms even slikken. Maar zulke vrije middagen, met z’n allen in de keuken op de grond. Lekker kleuren en rommelen in huis zijn goud.

Plaats een reactie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

hey there!

Ik ben Eveline, moeder van drie en fotograaf.

Ik leer jou heel graag hoe je zélf de allermooiste foto’s van je gezin maakt. Wil je weten waarom?
Klik dan even op de knop hieronder.

LEES MEER

Van snapshot naar prachtige foto.

Ga je vanaf nu de allermooiste foto's maken van je gezin?

Volg de 5 simpele stappen die ik met je deel in deze checklist en verander je snapshots in prachtige foto's!

gratis checklist

Waar mag ik de checklist naartoe sturen?

Waar mogen we de checklist naartoe sturen?

Je bent er bijna!

50%

Je gegevens zijn veilig en je kunt je op elk moment afmelden.