OH,
STARRY
STORIES!

Oh, darling days! – 52 weeks of us #1

Ja hoor! Daar is ‘ie dan. Mijn allereerste blogpost!

En daar ben ik behoorlijk trots op. Niet alleen om het feit dat ik het voor elkaar heb gekregen om zélf een website te bouwen  die er precies zo uitziet als ik in gedachten had, maar vooral omdat ik nu een eigen plekje heb om al mijn ervaringen, ideeën en fotografietips met jullie te delen.

Mooi moment wel, zo aan het eind van het jaar. Het voelt een beetje als een kerstcadeautje aan mezelf. Maar ook voor jou!

Ik wil namelijk heel graag dat jij (en alle andere moeders die dat graag willen) de allermooiste foto’s van hun gezin gaan maken.

Misschien weet je nog maar heel weinig van fotografie en kan ik je met mijn tips steeds een stapje verder helpen. Misschien fotografeer je al hartstikke goed, maar heb je af en toe een schop onder je kont nodig, of een beetje inspiratie om er ook echt mee aan de slag te gaan.

Of je vind het gewoon leuk om mijn foto’s met bijbehorende verhalen te volgen.

In alle gevallen ben je van harte welkom!

Vandaag begin ik met een nieuwe uitdaging. Een jaarproject. ‘Oh darling days!’ – 52 weeks of us. Ik wil ons jaar vastleggen. Voor mezelf. Maar vooral voor mijn kinderen. Iedere week een foto of een korte serie. Zodat we over 10 jaar kunnen zien hoe het nu was. Onze dagen samen. De fijne en de moeilijke momenten.

Ik zal me eerst even voorstellen. Zie je die chaos hieronder? Zo ziet onze gemiddelde dag eruit. Dat zijn wij dus.

Mijn naam is Eveline. Ik ben getrouwd met Olaf en moeder van Nino (september 2015) en Dex (maart 2018). Als fotograaf leg ik heel graag mooie momenten vast, van anderen, maar vooral van mijn eigen gezin.

Mooie momenten zijn in mijn ogen niet per se feestdagen en hoogtepunten. Nee, juist de dagelijkse momenten leg ik graag vast. Die gewone dingen die soms bijna ongemerkt voorbij lijken te gaan: handjes vasthouden bij het oversteken, koffiezetten met halfopen ogen en een baby op je heup, de hond knuffelen, stille momenten in de nacht tijdens het voeden, tranen wegvegen en kusjes geven.

Het plezier, de eerste keren, de liefde, de chaos..

Al deze momenten zijn zó gewoon, maar tegelijkertijd zó kostbaar!

Dus leg ik ze vast.

Zodat ik foto’s heb van hoe het nu is, als mijn kinderen groter worden. Dat doen ze namelijk véél te snel. Die van jou vast ook.

Zodat ik weer heel even kan zien en voelen hoe het was.

Ik hoop dat ik jou via deze weg mag inspireren om óók de allermooiste foto’s van je gezin te maken! Ben je benieuwd waar je kan beginnen? Hier kan je mijn gratis e-book downloaden: ‘Maak prachtige foto’s van je gezin.’ waarin ik mijn 10 gouden tips & tricks met je deel.

Veel plezier ermee. En natuurlijk een hele fijne kerst! Met al die lampjes heb je meteen een lekker sfeertje om mooie foto’s te maken.

X Eveline

 

Personal, Photography

CATEGORY

Dec 21, 2019

POSTED

Oh, darling days! – 52 weeks of us #1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Het is mijn missie om ervoor te zorgen dat jij de allermooiste foto's van je gezin gaat maken! Laat hier je gegevens achter om mijn inzichten, tips & tricks en een flinke dosis inspiratie te ontvangen.

Regelmatig inspiratie in je mailbox?

Thank you for subscribing!

ssh.. don't tell facebook

is my favourite!

laat me jouw mooiste foto's zien door de #ohprettypicture te gebruiken.

INSTAGRAM