OH,
pretty
picture!

OH,
pretty
picture!

Oh, darling days! – 52 weeks of us #4

Dex is dól op ballonen. Net als Luna. Schaterlachend rent hij met zijn ballon door de kamer. Totdat Luna ‘m te pakken heeft.

“Nee waf waf, neeee!”

PATS!

“Oh, oh..”

Met ondeugende oogjes kijkt hij me aan als hij naar de kast rent. “Die! Dex die!” En hij wijst met zijn kleine vingertje naar de la waar de ballonenen inzitten. Ongeduldig staat hij naast me te wachten tot ik een nieuwe voor hem opblaas.

Lifestyle, Photography

CATEGORY

Jan 25, 2020

POSTED

Oh, darling days! – 52 weeks of us #4

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Het is mijn missie om ervoor te zorgen dat jij de allermooiste foto's van je gezin gaat maken! Laat hier je gegevens achter om mijn inzichten, tips & tricks en een flinke dosis inspiratie te ontvangen.

Regelmatig INSPIRATIE IN JE MAILBOX?

Thank you for subscribing!

ssh.. don't tell facebook

is my favourite!

laat me jouw mooiste foto's zien door de #ohprettypicture te gebruiken.

INSTAGRAM