OH,
STARRY
STORIES!

Oh, darling days! – 52 weeks of us #5

Dex en Nana. Zijn konijn en allerbeste vriendje. Zelfs zijn eerste woordje was ‘Nana’. Nino heeft ook een lievelingsknuffel, Beer. Zolang ik me kan herinneren gaat Beer overal mee naartoe. Zo is het ook met Nana. Daarom leek het me mooi om een serie foto’s van ze samen te maken, Nana en Dex.

Beer ziet er allang zo mooi niet meer uit na ruim 4 jaar geknuffeld te zijn. Maar ook van Nino en Beer samen wil ik binnenkort een paar mooie foto’s maken.

Wil jij óók wekelijks de allermooiste foto’s maken van je gezin? Ik help je er heel graag mee!

Klik hier voor meer informatie over het jaartraject ‘Oh, darling days!’

Lifestyle, Photography

CATEGORY

Mar 1, 2020

POSTED

Oh, darling days! – 52 weeks of us #5

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Het is mijn missie om ervoor te zorgen dat jij de allermooiste foto's van je gezin gaat maken! Laat hier je gegevens achter om mijn inzichten, tips & tricks en een flinke dosis inspiratie te ontvangen.

Regelmatig inspiratie in je mailbox?

Thank you for subscribing!

ssh.. don't tell facebook

is my favourite!

laat me jouw mooiste foto's zien door de #ohprettypicture te gebruiken.

INSTAGRAM