OH,
STARRY
STORIES!

Soms voelt het nog steeds onwerkelijk dat ík nu de volwassene ben.

Dex en Luna. Of ‘wafwaf’ zoals hij haar noemt. Als ik heel even niet oplet liggen deze twee bij elkaar.

Ik kan me nog zo goed herinneren dat het als kind mijn állergrootste wens was, een eigen hondje. Uiteindelijk kreeg ik er eentje, maar ik heb er jaren om moeten zeuren voor het zover was.

Daarom vind ik het nu extra leuk dat Nino en Dex van jongs af aan opgroeien met een hond. Soms voelt het nog steeds onwerkelijk dat ík nu de volwassene ben en mag beslissen over zulle dingen als het wel of niet nemen van een huisdier.

 

Photography

CATEGORY

Apr 6, 2020

POSTED

Soms voelt het nog steeds onwerkelijk dat ík nu de volwassene ben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Het is mijn missie om ervoor te zorgen dat jij de allermooiste foto's van je gezin gaat maken! Laat hier je gegevens achter om mijn inzichten, tips & tricks en een flinke dosis inspiratie te ontvangen.

Regelmatig inspiratie in je mailbox?

Thank you for subscribing!

ssh.. don't tell facebook

is my favourite!

laat me jouw mooiste foto's zien door de #ohprettypicture te gebruiken.

INSTAGRAM