OH,
STARRY
STORIES!

Je broer is veel interessanter dan een stelletje papieren vogels.

Vandaag ben je alweer twee maanden bij ons, live Kiki. Wat houden we ongelofelijk veel van jou! Je begint nu écht te kijken en de wereld om je heen te ontdekken. Nino en Dex vinden het fantastisch als je naar ze lacht en kunnen niet van je afblijven.

Ik hing een mobiel met vliegende zwaantjes boven de box, zodat je wat te kijken hebt als je daar ligt. Maar knuffelen met je trotse grote broer is natuurlijk véél leuker dan een stelletje papieren vogeltjes.

Personal, Photography

CATEGORY

Oct 12, 2020

POSTED

Je broer is veel interessanter dan een stelletje papieren vogels.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Het is mijn missie om ervoor te zorgen dat jij de allermooiste foto's van je gezin gaat maken! Laat hier je gegevens achter om mijn inzichten, tips & tricks en een flinke dosis inspiratie te ontvangen.

Regelmatig inspiratie in je mailbox?

Thank you for subscribing!

ssh.. don't tell facebook

is my favourite!

laat me jouw mooiste foto's zien door de #ohprettypicture te gebruiken.

INSTAGRAM